0

Cart

Podrška: +381 66 80 60 968

Online Apoteka Milica: NAJPOVOLJNIJE CENE LEKOVA! Akcije i popusti svakog dana!
0

Cart

0

Cart

Collagen Woman Multivitamin 500 ml

Collagen Woman Multivitamin 500 ml je mulltivitamin za žene sa vitaminima A, C, D, E, K i svih 8 vitamina iz B grupe. Plus kalcijum, magnezijum, cink i 69 drugih esencijalnih minerala, uključujući našu Bio-Active Life mešavinu i Boost mešavinu aminokiselina. Sa ginsengom za povećanje energije i vitalnosti.

***100% prirodna aroma i prirodna boja.***

1.846,00 RSD

Prati proizvod UporediPitajte nas *Cene se mogu razlikovati od cena u fizickim prodavnicama

Opis

Swedish Nutra Multivitamin za žene je formula sa 140+ aktivnih hranjivih sastojaka namenski količinski opredeljenih za zdravlje i vitalnost žena. Jedna doza od 15 ml pokriva dnevni unos važnih vitamina, minerala, aminokiselina.

 

Vitamini i minerali igraju ključnu ulogu u održavanju zdravog imunološkog sistema, podršci energetskog metabolizma, očuvanju zdravlja kože, kose i noktiju, kao i u regulaciji hormonalne ravnoteže. Ručno birani sastojci za podršku imunološkom sistemu, metabolizmu, zdravlju očiju, nervnom sistemu, funkciji mišića, hormonskoj aktivnosti, srcu, deobi ćelija, funkciji štitne žlezde, koži, kosi, noktima i smanjenju umora i iscrpljenosti. Swedish Nutra Woman Multivitamin sadrži optimalne količine ovih hranljivih materija, uključujući vitamin A, C, D, E, kompleks B vitamina, kao i esencijalne minerale poput cinka, selena i gvožđa.

 

Jedna od ključnih karakteristika suplementa Swedish Nutra Woman Multivitamin je njegova optimalna formula koja je prilagođena ženskom organizmu. Različite faze života žene zahtevaju različite nutricione potrebe, i ova multivitaminska formula je dizajnirana da pruži podršku od adolescencije, kroz reproduktivnu fazu, do menopauze i kasnijih godina.

 

Vitamin A, C, E i beta-karoten su prisutni radi podrške imunološkom sistemu i zdravlju kože.

Vitamin B kompleks, uključujući tiamin, riboflavin, niacin, vitamin B6, folat i vitamin B12, podržava energiju, raspoloženje i nervni sistem. Takođe, ova formula sadrži biotin i pantotensku kiselinu za podršku zdravlju kose i noktiju.

Kalcijum, magnezijum i vitamin D su ključni za održavanje zdravih kostiju i prevenciju osteoporoze, čestoj zdravstvenoj brizi kod žena.

Gvožđe je takođe prisutno u optimalnoj količini kako bi se podržala normalna funkcija crvenih krvnih zrnaca i prevencija anemije, čestoj pojavi kod žena u reproduktivnom periodu. Jedinstveni dodaci Swedish Nutra Woman Multivitamina uključuju ekstrakt đumbira za podršku probavnom sistemu, kao i ekstrakt brusnice za zdravlje urinarnog trakta, što je česta briga kod žena. Kvalitet i bezbednost su na prvom mestu kada je reč o Swedish Nutra proizvodima. Uzimanje suplementa Swedish Nutra Woman Multivitamin može biti odličan dodatak uravnoteženoj ishrani i zdravom načinu života. Redovna upotreba ovog proizvoda može pomoći ženama da se osećaju vitalno, energično i zdravo, podržavajući njihove jedinstvene nutritivne potrebe u svakodnevnom životu.

 

Svi sastojci su pažljivo testirani i provereni kako bi se garantovala čistoća, efikasnost i bezbednost. Proizvod je proizveden u skladu sa strogim farmaceutskim standardima i ne sadrži veštačke boje, konzervanse, GMO sastojke ili alergene.

NAČIN UPOTREBE: Odrasli: preporučenu dnevnu dozu (15 ml) odmeriti koristeći priloženi čep proizvoda i popiti. Pre upotrebe dobro promućkati! Jedna  doza od 15 ml pokriva dnevni unos esencijalnih vitamina, minerala i aminokiselina.

 

NAČIN ČUVANJA: Čuvati na tamnom i suvom mestu. Nakon otvaranja, proizvod čuvati u frižideru i upotrebiti u roku od 2 meseca. Čuvati van domašaja male dece.

 

 

Dodatne informacije

BREND

Recenzije

Јoš nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Collagen Woman Multivitamin 500 ml“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

is being added to the cart...