0

Cart

Podrška: +381 66 80 60 968

Online Apoteka Milica: NAJPOVOLJNIJE CENE LEKOVA! Akcije i popusti svakog dana!
0

Cart

0

Cart

Apoteka MilicaProdavnicaBebe i decaDečija apotekaCollagen Super Kids Multivitamin 500 ml

Collagen Super Kids Multivitamin 500 ml

Collagen Super Kids Multivitamin 500 ml posebno je dizajniran za pravilan razvoj dece uzrasta 3+. Dnevna doza od 15 ml je puna vitamina, minerala i esencijalnih hranjivih materija potrebnih za rast i razvoj dece.

***100% prirodna aroma i prirodna boja.***

Swedish Nutra Super Kids Multivitamin jepažljivo formulisan multivitaminski suplement koji sadrži širok spektar vitamina i minerala, uključujući vitamin A, C, D, E, kao i kompleks B vitamina, kao što su B1, B2, B3, B5, B6 i B12. Ovi esencijalni vitamini su ključni za podršku različitim funkcijama tela, uključujući imunološki sistem, metabolizam, nervni sistem, koštani razvoj i mnoge druge vitalne procese.

 

Pored vitamina, Swedish Nutra Super Kids Multivitamin takođe sadrži važne minerale kao što su cink, gvožđe, kalcijum i magnezijum. Ovi minerali igraju ključnu ulogu u podršci zdravlju kostiju, zuba, mišića i nervnog sistema, kao i u održavanju opšteg zdravlja i blagostanja.

 

Multivitamin Super Kids Swedish Nutra posebno je dizajniran za pravilan razvoj dece 3+ godine.

Sa vitaminima A, C, D, E i svih 8 vitamina iz B grupe.

Plus kalcijum, magnezijum, cink i 5 drugih esencijalnih minerala.

Ručno birani sastojci za podršku imunološkom sistemu, kostima, zubima, funkciji mišića, vidu, kognitivnom razvoju, kognitivnim funkcijama i mentalnim performansama.

Obogaćen prahom lucerke, spiruline i brokolija.

 

1.222,00 RSD

Prati proizvod UporediPitajte nas
Šifra proizvoda: 16943 Кategorije: , ,
*Cene se mogu razlikovati od cena u fizickim prodavnicama

Opis

  • Bez laktoze
  • Bez glutena
  • Bez šećera

Šta ovaj proizvod čini posebno efikasnim je njegova visoka biodostupnost. Sastojci su pažljivo izabrani i obrađeni kako bi se osiguralo da se lako apsorbuju i koriste u telu deteta. Ovo je posebno važno jer dečji organizam zahteva posebnu negu kako bi se optimalno iskoristili nutrijenti iz hrane i dodataka.

Bezbednost je takođe prioritet prilikom formulacije Swedish Nutra Super Kids Multivitamina. Svi sastojci su pažljivo testirani na čistoću i kvalitet, a proizvod je proizveden u skladu sa strogim standardima proizvodnje. S obzirom na to da deca prolaze kroz brz period rasta i razvoja, njihova ishrana mora biti uravnotežena i bogata esencijalnim nutrijentima kako bi podržala njihov optimalni rast, razvoj i opšte zdravlje. Ne sadrži nepotrebne aditive, veštačke boje ili konzervanse.

Dnevna doza od 15 ili 25 ml je puna vitamina, minerala i esencijalnih hranjivih materija potrebnih za rast i razvoj dece.

Formula je obogaćena najčistijim sastojcima. Osim toga, Swedish Nutra Super Kids Multivitamin dolazi u ukusnom obliku koji deca vole, što ga čini lako prihvatljivim i zabavnim za konzumaciju.

 

NAČIN UPOTREBE: Deca od 3 do 9 godina: 1  dnevno ujutro odmeriti 15 ml pomoću čepa i popiti. Deca od 10 do 12 godina 1 dnevno ujutro odmeriti 25 ml pomoću čepa i popiti. Pre upotrebe dobro promućkati!

 

NAČIN ČUVANJA: Čuvati na tamnom i suvom mestu. Nakon otvaranja, proizvod čuvati u frižideru i upotrebiti u roku od 2 meseca. Čuvati van domašaja male dece.

Dodatne informacije

BREND

Recenzije

Јoš nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Collagen Super Kids Multivitamin 500 ml“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

is being added to the cart...