0

Cart

Podrška: +381 66 80 60 968

Online Apoteka Milica: NAJPOVOLJNIJE CENE LEKOVA! Akcije i popusti svakog dana!
0

Cart

0

Cart

Apoteka MilicaProdavnicaMedicinska pomagalaZavojiTEGADERM CHG 8,5×11,5CM CHG 1657

TEGADERM CHG 8,5×11,5CM CHG 1657

Tegaderm CHG (Chlorhexidine Gluconate) 8,5×11,5 cm sa oznakom CHG 1657 je medicinski zavoj sa antiseptičkim svojstvima koji se koristi za prevenciju infekcija, naročito na mestima gde se postavljaju kateteri ili druge invazivne medicinske naprave.

Prati proizvod UporediPitajte nas
Šifra proizvoda: 30367 Кategorije: ,
*Cene se mogu razlikovati od cena u fizickim prodavnicama

Opis

  • Tegaderm CHG zavoj kombinuje prozirnu, vodootpornu foliju sa antiseptikom hlorheksidin glukonatom (CHG) koji pomaže u sprečavanju razvoja bakterija na mestu primene.
  • Dimenzije: 8,5 cm x 11,5 cm (1657 model), što ga čini pogodnim za pokrivanje većih površina ili mesta postavljanja centralnih venskih katetera, perifernih linija ili drugih invazivnih uređaja.
  • Svrha: Ovaj zavoj se koristi kako bi se smanjio rizik od infekcija koje su povezane sa kateterima (CLABSI – Central Line-Associated Bloodstream Infections), tako što deluje protiv širokog spektra bakterija.
  • Proziran: Prozirni film omogućava medicinskom osoblju da nadgleda mesto postavljanja katetera bez potrebe da se zavoj uklanja, što smanjuje šanse za kontaminaciju.

Prednosti:

  • Antimikrobna zaštita: CHG deluje kao snažan antiseptik koji sprečava rast bakterija na mestu rane ili umetanja katetera.
  • Vodootporan: Pruža zaštitu od vode i drugih tečnosti, što omogućava pacijentima da se tuširaju bez zamene zavoja.
  • Proziran i fleksibilan: Omogućava lako praćenje kože ispod zavoja i pruža udobnost tokom nošenja.

Ovaj proizvod se najčešće koristi u bolnicama i drugim zdravstvenim ustanovama, naročito kod pacijenata sa centralnim venama ili drugim kateterima gde je sprečavanje infekcije od presudne važnosti.

Recenzije

Јoš nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „TEGADERM CHG 8,5×11,5CM CHG 1657“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *