0

Cart

Podrška: +381 66 80 60 968

Online Apoteka Milica: NAJPOVOLJNIJE CENE LEKOVA! Akcije i popusti svakog dana!
0

Cart

0

Cart

Kapi za cirkulaciju Sinefarm 30ml

Sinefarm kapi za cirkulaciju su biljni preparat namenjen poboljšanju cirkulacije i rada srca. Sadrže alkoholno-vodeni ekstrakt biljaka gloga, valerijane, hajdučice, rastavića i srdačice.

289,90 RSD

Na zalihama

Prati proizvod UporediPitajte nas
Šifra proizvoda: 7477 Кategorije: ,
*Cene se mogu razlikovati od cena u fizickim prodavnicama

Opis

Sinefarm kapi za cirkulaciju sastav:

• Glog: Sadrži flavonske glikozide, sterole, katehine i prostaglandine koji poboljšavaju prokrvljenost srčanog mišića i povećavaju snagu kontrakcije.

• Valerijana: Koren valerijane sadrži valepotrijate koji deluju sedativno na centralni i vegetativni nervni sistem. Valerijanska kiselina deluje spazmolitički i relaksirajuće na muskulaturu zidova krvnih sudova, snižavajući krvni pritisak i poboljšavajući cirkulaciju.

• Hajdučica i Rastavić: Deluju kao diuretici, pojačavaju izbacivanje tečnosti i snižavaju krvni pritisak. Hajdučica takođe ispoljava antitrombotičko dejstvo, sprečavajući zgrušavanje krvi.

• Srdačica: Deluje kao sedativ i antispazmolitik, snižava krvni pritisak i usporava kontrakcije srca.

Preporučena upotreba je 3 puta dnevno po 30 kapi pre jela, sa malo vode. Važno je napomenuti da se pre upotrebe promućkaju kapi i da se ne sme prekoračiti preporučena dnevna doza. Kao i kod svih suplemenata, pre upotrebe se savetuje konsultacija sa lekarom, posebno ako ste trudnica, dojilja, mlađi od 18 godina ili ako imate neko hronično oboljenje.

Dodatne informacije

BREND

Recenzije

Јoš nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kapi za cirkulaciju Sinefarm 30ml“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *